O kompaniji

Prev Next

 

Media Pro Prijedor

 

„Media Pro je osnovana početkom 90-ih godina u Prijedoru i jedna od prvih firmi u oblasti informacionih tehnologija na području Bosne i Hercegovine. Osnovna djelatnost preduzeća je projektovanje, izrada i implementacija integralnih informacionih sistema u svim njegovim segmentima.

 

Naše 25-ogodišnje iskustvo i pridržavanje visokih poslovnih i moralnih principa u radu kao i stalno praćenje i usvajanje novih tehnologija su omogućili da zadržimo visoko mjesto na IT tržištu i mogu Vam biti garancija za uspješnu saradnju. Raspolažemo sa visokostručnim znanjima i iskustvom koje smo spremni brzo i profesion-alno implementirati u Vaš poslovni sistem.

 

Naš osnovni proizvod - Economica ERP - je cjelovit, modularno razvijen ERP-sistem koji pokriva sve aspekte modernog poslovanja. Modul „Finansije“ je centralna komponenta našeg ERP-Sistema. Od ostalih funkcionalnosti nudimo: Economica RMP (Roba Materijal Proizvodnja), Economica Blagajna, Economica Osnovna sredstva, Economica Kadrovi kao i Economica Plate.

 

Osim toga, našim klijentima možemo da ponudimo i programe posebne namjene kao i projektovanje i implementaciju specifičnih zahtjeva.“